Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc dă de pământ cu neomarxiștii: 'Avortul este mai mult decât o problemă, este o omucidere, cine face un avort, ucide'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam plecare papa francisc

Noua ordine mondială propagată de politicienii neomarxiști, care, în România, sunt reprezentați de USR-PLUS, vrea să impună medicilor să facă avort femeilor care cer asta. Neomarxiștii doresc legi prin care avortul să fie consființit, deși mai multe religii îl condamnă.

Papa Francisc a vorbit, după o vizită de 3 zile în Slovacia, despre avort și a fost extrem de clar: avortul este omucidere, este crimă. El a relatat o discuție pe care a avut-o cu un șef de stat, care i-a precizat cu cifre că în țara sa s-au făcut 6 milioane de avorturi, din cauza unui vid legislativ.

Citește și: FĂRĂ PRECENDENT Papa Francisc dă de pământ cu propriii cardinali, numindu-i negaționiști: Sunt împotriva vaccinării

”A doua problemă, avortul: este mai mult decât o problemă, este o omucidere, cine face un avort ucide, fără alte cuvinte... Luați orice manual de embriologie pentru studenții de medicină: în a treia săptămână de la concepere, toate organele sunt deja acolo, toate, chiar și ADN-ul. Este o viață umană, iar această viață umană trebuie respectată: acest principiu este atât de clar!

Celui care nu poate să înțeleagă, i-aș pune această întrebare: e just a ucide o viață umană pentru a rezolva o problemă? E just a angaja un executant pentru a ucide o viață umană? Din punct de vedere științific este o viață umană. E just a o elimina pentru a rezolva o problemă? Acesta este motivul pentru care Biserica este atât de dură pe această temă, pentru că dacă ar accepta, ar fi ca și cum ar accepta omuciderea cotidiană.

Citește și: Papa Francisc tună și fulgeră împotriva Bruxellesului, după obligativitatea recunoașterii căsătoriilor homosexuale: 'Căsătoria este căsătorie'

Îmi spune un șef de stat că scăderea demografică a început pentru că în acei ani a fost o lege despre avort atât de amplă încât s-au făcut șase milioane de avorturi, iar acest fapt a lăsat o scădere a nașterilor în societatea acelei țări.”, a spus Papa Francisc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.