Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc i-a acordat o audiență privată șefului companiei Apple

AFP
Papa Francisc

Papa Francisc, care a spus deseori că oamenii ar trebui să limiteze utilizarea telefoanelor mobile și să acorde prioritate comunicării personale, i-a acordat luni o audiență privată directorului general al Apple, Tim Cook, potrivit Reuters.

Cook, șeful companiei de 2.400 de miliarde de dolari care a revoluționat comunicarea personală, s-a aflat pe lista de audiențe zilnice a papei. Așa cum se obișnuiește, Vaticanul nu a dezvăluit ce s-a discutat în timpul conversației private, conform Mediafax.

Papa, în vârstă de 85 de ani, are o relație sinuoasă cu telefoanele mobile. Anul trecut, el și-a întrerupt audiența generală când un consilier i-a dat un telefon mobil și a preluat un apel urgent de la un înalt oficial al Vaticanului.

Adesea, Francisc așteaptă cu răbdare ca oamenii să facă selfie-uri cu el. Totuși, el i-a avertizat în mod regulat pe oameni să nu devină sclavii telefoanelor mobile și ai altor forme de tehnologie.

„Eliberați-vă de dependența de telefoanele mobile. Când devii sclavul telefonului mobil, îți pierzi libertatea", le-a spus el tinerilor în 2019.

Cu alte ocazii, Papa a spus că este trist că oamenii își folosesc telefonul mobil la masă sau în timp ce participă la slujbă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.