Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc i-a salutat pe regizorul Michael Moore şi pe activista Bernice Albertine King, fiica lui Martin Luther King

facebook.com
Papa Francisc

Papa Francisc i-a salutat pentru câteva clipe pe regizorul american Michael Moore şi pe activista Bernice Albertine King, fiica cea mică a lui Martin Luther King, la încheiere audienţei generale de miercuri desfăşurate în Piaţa Sf. Petru, relatează EFE preluată de Agerpres.

Moore şi Bernice Albertine King se aflau în piaţă în zona unde de plasează personalităţile pentru a-l putea saluta pentru câteva clipe pe papă după audienţa generală de miercuri.

Michael Moore, regizor controversat de documentare şi laureat cu Oscar pentru filmul 'Bowling for Columbine', se află în Italia pentru a prezenta la Festivalul de Film de la Roma (18 - 27 octombrie), noul său documentar 'Fahrenheit 11/9', care face aluzie la data alegerii preşedintelui american Donald Trump.

La rândul său, Bernice Albertine King, fiica cea mică a liderului care a luptat pentru drepturile afro-americanilor şi a fost asasinat în 1968, a venit în Italia pentru a participa la Întâlnirea de Rugăciune pentru Pace, organizată de arhidioceza din Bologna şi de Comunitatea Sfântul Egidiu.

Papa Francisc a primit-o deja într-o audienţă privată pe Bernice Albertine King în martie la Vaticano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.