Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc, încă un mesaj, cu câteva ore înainte de a ajunge în România: 'Împreună cu fraţii de la Biserica Ortodoxă Română'

facebook.com
Papa Francisc

Papa Francisc a anunţat pe contul său de Twitter vizita în România, subliniind că va merge alături de „fraţii” de la Biserica Ortodoxă Română.

„Mâine mă voi duce în România ca pelerin, pentru a merge împreună cu fraţii noştri de la Biserica Ortodoxă Română şi cu credincioşii catolici. Vă rog să vă rugaţi pentru mine”, a fost scris pe contul de Twitter al Papei.

Citește și: Ipoteza care dinamitează scena politică: Traian Băsescu sau Victor Ponta, premier!

Suveranul Pontif se va afla în ţara noastră de vineri până duminică, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

Citește și: Ieșire distrugătoare la adresa lui Dan Barna: ‘Sper, într-o zi, să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!

Vizita stă sub motto-ul „Să mergem împreună!” şi va avea, în primul rând, un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.