Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc va relua de miercuri audienţele generale în prezenţa credincioşilor, după operaţia de colon

vaticannews
papa francisc

Papa Francisc va prezida din nou de miercuri audienţele generale în prezenţa credincioşilor, care au fost suspendate în luna iulie în perioada de recuperare a suveranului pontif care a fost supus unei operaţii de colon, relatează luni EFE.

Ca urmare a temperaturilor foarte ridicate din capitala Italiei, Audienţele se vor desfăşura în sala Paul al VI -lea şi nu în Curtea interioară San Damaso, unde au fost până acum celebrate ca urmare a măsurilor sanitare şi a capacităţii sale mai reduse, scrie Agerpres.ro.

Papa Francisc şi-a făcut prima apariţie în public după operaţia de colon cu prilejul rugăciunii duminicale Angelus, oficiată de la balconul spitalului în care a fost internat şi în duminicile următoare din balconul de la Vatican.

Însă până acum sfântul părinte nu a participat la niciun eveniment public, astfel încât el va putea fi văzut miercuri mergând pentru prima oară după operaţie.

Suveranul pontif, în vârstă de 84 de ani, a fost externat la 14 iulie, după ce a stat zece zile la spitalul Agostino Gemelli după operaţia de "stenoză diverticulară severă cu semne de diverticulită sclerozantă", în care i-a fost extras o parte din colon şi care a necesitat anestezie generală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.