Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papanașii, ciorba de fasole și micii, cele mai comandate preparate tradiționale de către români în ultimul an prin Glovo

www.romaniatv.net
mici, grătar

În anticiparea Zilei Naționale a României, Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, cu livrare rapidă, în mai puțin de 60 de minute, dezvăluie topul celor mai comandate preparate tradiționale românești din ultimul an.

Potrivit datelor Glovo, papanașii ocupă prima poziție în topul preferințelor, fiind cel mai comandat fel de mâncare tradițional în 2023, de peste 140.000 de ori. Pe locul doi se situează ciorba de fasole, cu 118.000 de comenzi, în timp ce micii completează podiumul cu 43.000 de porții comandate (de până la 4 mici).

Anul acesta, până în prezent,  4 aprilie a fost data în care au fost plasate cele mai multe comenzi de preparate tradiționale, în timp ce 1 decembrie 2022 a adus anul trecut vârful de comenzi.

Potrivit datelor Glovo, cele mai multe preparate tradiționale românești se comandă în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași.

De asemenea, românii preferă să comande mâncare tradițională cel mai des la prânz, intervalul orar cel mai solicitat fiind între orele 11:00 – 13 :00, vinerea fiind ziua din săptămână în care se comandă cel mai mult preparate specifice românești.

Și în acest an, românii au ocazia să se delecteze cu preparatele preferate în cel mai scurt timp, pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Națională. Astfel, Glovo a pregătit în platformă o categorie dedicată unde aceștia pot găsi toate felurile de mâncare autohtone pe care și le doresc și la care poftesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.