Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paramount a amânat lansarea 'Mission: Impossible 7' şi 'Mission: Impossible 8'

www.wmagazine.com
Tom Cruise

Paramount a amânat lansarea „Mission: Impossible 7” şi „Mission: Impossible 8”, următoarele lungmetraje din franciza cu Tom Cruise în rol principal.

Al şaptelea film „Misiune imposibilă”, programat să aibă premiera pe 23 iulie 2021, va fi lansat patru luni mai târziu, pe 19 noiembrie 2021, potrivit news.ro.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

Cel de-al optulea, programat pentru 5 august 2022, va avea premiera în cinematografe pe 4 noiembrie 2022.

Ca majoritatea filmelor aflate în pregătire la începutul anului, producţia „Mission: Impossible 7” a fost suspendată din cauza pandemiei de Covid-19.

Tom Cruise urma să înceapă filmările în Veneţia, la finalul lunii februarie, iar studiourile au anulat desfăşurarea lor pentru o perioadă nedeterminată.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Christopher McQuarrie, cunoscut pentru „Rogue Nation” (2015) şi „Fallout” (2018), regizează următoarele două filme din serie. Cel mai recent film din franciză a generat încasări de 790 de milioane de dolari, la nivel mondial.

Paramount a anunţat vineri noi date de lansare pentru mai multe dintre producţiile sale, inclusiv pentru thrillerul post-apocaliptic „The Tomorrow World” al lui Chris Pratt - 23 iulie 2021, şi pentru animaţia „Paw Patrol” - 20 august 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.