Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul General l-a reținut pe unul dintre patronii firmei pirotehnice

catuse, arest

Cristian Mihai Niţă, unul dintre patronii firmei care a asigurat focul pirothenic în clubul Colectiv, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului General.

Patronii firmei care s-a ocupat de spectacolul pirotehnic de la concertul din clubul Colectiv au fost ridicați cu mandat de polițiști pentru audieri. Procurorii au bănuiala că administratorii firmei pirotehnice ar fi distrus probe care i-ar fi făcut complici la incendiul din club.

Citește și: Surpriză în topul încrederii românilor: Cine e pe podium alături de Klaus Iohannis

Anchetatorii au făcut percheziții la sediul firmei, dar și la locuințele administratorilor companiei care a organizat spectacolul pirotehnic.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au probe care arată că, la câteva ore de la incendiu, în cursul zilei de sâmbătă, patroana firmei care a organizat focul de artificii le-ar fi cerut unor angajați să ia din sediul companiei mai multe documente și să distrugă hardurile calculatoarelor aflate în sediul firmei.

Citește și: ÎCCJ a luat o decizie în cazul lui Dan Șova: Ce au hotărât magistrații

Există astfel suspiciuni de distrugere ale unor probe esențiale pentru desfășurarea anchetei, motiv pentru care astăzi au avut loc noi percheziții la sediul firmei, dar și la locuințele acționarilor, Daniela Niță și soțul acesteia, Cristian Niță.

Cristian Niță, acționarul minoritar al companiei Golden Ideas Fireworks, va fi dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Klaus Iohannis se va duce în Piața Universității

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.