Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul preia ancheta la Ferma Dacilor. Toate ipotezele sunt luate în calcul

Antena 3 captură foto
incendiu ferma dacilor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a preluat coordonarea anchetei deschise după incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, soldat cu cel puţin şase victime, între care un copil. Infracţiunile vizate sunt de ucidere din culpă şi distrugere, conform News.ro.

Un dosar în cadrul căruia sunt cercetate infracţiuni de distrugere şi ucidere din culpă a fost deschis, la nivelul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, în urma incendiului care a mistuit pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, judeţul Prahova.

Surse judiciare au declarat că ancheta se află în stadiu incipient, iar procurorii nu exclud nicio ipoteză, fiind luate în calcul atât izbucnirea focului ca urmare a unei acţiuni intenţionate, cât şi varianta unui accident.

O echipă de specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică a fost trimisă la Tohani pentru a sprijini ancheta în acest caz.

Ferma Dacilor nu deținea autorizaţie de securitate la incendiu, mai arată sursa citată.

Potrivit ISU Prahova, în anul 2019 a fost efectuată la acest obiectiv o "verificare pe fond", fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediată pe timpul controlului şi au fost aplicate 6 avertismente.

Şase persoane, inclusiv un copil, au fost găsite carbonizate, alte două sunt căutate în urma incendiului produs marţi dimineaţă. Alte două persoane, mamă şi fiu, au ajuns la spital cu arsuri pe 5 % şi 8% din suprafaţa corpului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.