Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul Târgoviște dă date oficiale după arestarea jurnalistului PRO TV, acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor

Facebook
Marius Buga

Corespondentul postului PRO TV în judeţul Dâmboviţa, Marius Buga, este acuzat că a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale cu un minor instituţionalizat, având cunoştinţă despre faptul că acesta are vârsta mai mică de 16 ani.

Parchetul Târgoviște descrie faptele de care e acuzat jurnalistul

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte se instrumentează un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prevăzută de art. 220 alin.1 şi 4 lit. b şi e din Codul penal, constând în aceea că în repetate rânduri, în perioada cuprinsă între vara anului 2021 şi data de 05.02.2023, a întreţinut acte sexuale orale şi anale cu un minor, cunoscând că acesta are vârsta mai mică de 16 ani şi profitând de situaţia vădit vulnerabilă a persoanei vătămate, datorată faptului că era instituţionalizat într-o casă de tip familial şi nu beneficia de sprijin material şi emoţional din partea părinţilor. La data de 07.02.2023 s-au efectuat mai multe percheziţii domiciliare pentru descoperirea şi strângerea de probe în scopul probării infracţiunii. În cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană de sex masculin", se arată într-un comunicat al Parchetului postat, joi, pe site-ul oficial al instituţiei.

Vezi și: Cum a fost prins jurnalistul Pro TV care a întreținut relații sexuale cu un minor

Marius Buga a fost arestat preventiv, miercuri seară, în urma deciziei Judecătoriei Târgovişte, care a admis propunerea procurorilor.

Conform portalului instanţelor de judecată, inculpatul a contestat decizia instanţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.