Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul Primăverii din incinta Muzeului Satului Bănăţean se va deschide din 15 aprilie

Totul Verde
Parcul Tudor Arghezi padure
Pe lângă activitatea propriu-zisă, vor avea loc şi momente punctuale care includ prezentări, workshopuri, demonstraţii şi alte elemente atractive, a informat, marţi, Biroul de presă al Consiliului Judeţean Timiş.

Vizitatorii vor fi întâmpinaţi de designeri şi artizani, meşteşugari şi producători din zona de vest a ţării şi nu numai, în cele patru arii de interes, respectiv design, unde se vor regăsi haine şi bijuterii realizate de designeri şi creatori de frumos; handmade cu obiecte de decor şi accesorii lucrate manual; natural, cu produse de îngrijire sănătoase, miere şi alte preparate din plante folosind doar ingrediente naturale şi zona gourmet, unde vizitatorii se pot bucura de paste preparate în casă, dulciuri raw vegane, sucuri naturale şi multe altele.

Parcul Primăverii este pregătit de Consiliul Judeţean Timiş ca un eveniment de anvergură conceput să fie cel mai mare festival multicultural din regiune, pregătit contribuţie specială pentru programul Timişoara Capitală Europeană a Culturii.

Prima ediţie a Parcului Primăverii va începe în 15 aprilie, cu acces liber şi gratuit la toate activităţile culturale, de divertisment şi de încurajare a petrecerii timpului liber în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.