Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părinții bărbatului din Brașov, căzut de la etajul 10, cu fetița în brațe: 'Nu se certau. Erau fericiți, aveau doi copii'

barbat brasov

Părinții bărbatului din Brașov, căzut de la etajul 10 cu fetița în brațe, exclud varianta sinuciderii și spun că fiul lor era fericit, nu știu să fi avut certuri în familie și cred că întâmplarea de joi dimineață a fost un accident.„Era mereu cu fetița în brațe. O fi dat să deschidă geamul”,spun ei.

Tatăl bărbatului din Brașov, care a căzut de la etajul 10, cu fetița de trei luni în brațe, ambii murind, spune că fiul său era fericit cu soția și cu cei doi copii, informează mediafax.ro.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

„Nu știm nimic. Suntem într-un punct în care nu știm nimic. Nu se certau. Erau fericiți, aveau doi copii”, a spus tatăl bărbatului decedat.

Mama bărbatului consideră că întâmplarea de joi dimineață a fost un accident, petrecut când fiul ei ar fi vrut să deschidă geamul.

Citește și: Cutremur in Parlament! PSD si UDMR au pornit atacul

„Eu așa cred (că a fost accident – n.r.). El era mereu cu fetița în brațe. O fi dat să deschidă geamul, să împingă plasa, nu știu”, a spus mama brașoveanului.

Întrebată de jurnaliști dacă nora a văzut accidentul, femeia a spus că aceasta le-a spus că era în altă cameră.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe?

Bărbatul de 37 de ani și fetița lui au căzut, joi, de la etajul 10, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soția bărbatului și un alt copil de trei ani. Surse judiciare au spus că femeia le-a declarat anchetatorilor că ea și soțul ei nu s-au certat și nu știe ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spuneau că este vorba de o familie liniștită care nu avea probleme financiare.

Citește și: Ludovic Orban a decis: `Cât de curând`! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.