Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părinţii care solicită adeverinţe de venit au aglomerat administraţiile fiscale din Vaslui - Prefectul cere soluţii

www.desteptarea.ro
parinti
Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Daniel Onofrei, părinţii care întocmesc în această perioadă dosarele pe care trebuie să le depună la şcoli sunt nevoiţi să stea mult la rând la administraţiile financiare, iar activitatea acestor instituţii este îngreunată, motiv pentru care a solicitat conducerilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui şi Administraţiei Judeţeană a Finanţelor Publice Vaslui găsirea unor soluţii.

"Dimineaţă, numai la administraţia financiară din Bârlad erau peste 100 de persoane care aşteptau la rând să ia aceste documente. Am discutat cu şefii de la Inspectoratul Şcolar şi de la Finanţe, în vederea găsirii unei soluţii legale pentru a evita aglomeraţia care se formează la ghişee. S-a luat în calcul ca directorii de şcoli să aibă acces la o aplicaţie care să le permită introducerea datelor de la nivelul unităţilor şcolare. Urmează să vedem dacă acest lucru este posibil şi ce măsură legală găsim, pentru că nu putem lăsa părinţii să stea cu orele la Finanţe pentru a primi aceste documente", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei.

În această perioadă, la nivelul unităţilor şcolare din judeţ se întocmesc dosarele pe baza cărora vor fi acordate tichetele sociale pentru elevi, sprijinul financiar pentru rechizite şi bursele de studiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.