Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părinţii unui jandarm din Craiova şi doi angajaţi ai fabricii din Caracal au fost confirmaţi cu noul coronavirus

www.news.ro
hală, fabrică, întreprindere, industrie

Părinţii unui jandarm de la Gruparea Mobilă Craiova, contaminat cu coronavirus, precum şi doi angajaţi de la o fabrică de confecţii textile din Caracal, unde au fost înregistrate mai multe cazuri de coronavirus în zilele precedente, au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, acestea fiind ultimele patru cazuri confirmate în judeţul Olt.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Olt, remis AGERPRES, în judeţ au fost confirmate joi încă patru cazuri de coronavirus în baza probelor recoltate de reprezentanţii instituţiei.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

DSP Olt a stabilit, în urma anchetei epidemiologice, că două dintre noile cazuri de coronavirus sunt contacţi de familie ai unui jandarm care lucrează la Gruparea Mobilă Craiova.

"Din ancheta epidemiologică reiese că 2 dintre cazurile confirmate sunt contacţi de familie ai unui caz confirmat din judeţul Dolj, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă 'Fraţii Buzeşti' Craiova, iar celelalte două cazuri sunt angajaţi ai fabricii de textile din municipiul Caracal. Probele recoltate pentru determinarea infecţiei cu COVID-19 au fost lucrate în cadrul laboratorului al Centrului Regional de Genetica Medicala Dolj, cu rezultate pozitive", se precizează în comunicatul DSP.

Pacienţii au fost internaţi în spital şi au o stare generală bună, potrivit sursei citate.

Citește și: Rareș Bogdan profețește o răsturnare de situație, după criza generată de coronavirus: Unul dintre marii pierzători ai acestei crize este Nicușor Dan

DSP Olt menţionează că are în evidenţe 42 de persoane care au fost confirmate cu coronavirus.

În judeţul Olt zeci de persoane care lucrează la fabrica de confecţii textile din Caracal, unde au fost înregistrate cazuri de coronavirus, se află în izolare la domiciliu împreună cu membri ai familiilor, tot în izolare la domiciliu fiind şi 14 poliţişti care au intrat în contact cu jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova, precum şi 31 de persoane din familiile poliţiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.