Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pariuri mari în USR: 'Ponta și cohorta ex-PSD votează învestirea Guvernului Orban'

variante calcule scenariu plan

Senatorul USR Mihai Goțiu a pariat că Pro România va participa la votul de învestitură a guvernului Ludovic Orban.

„(...) fac un pariu: Ponta (și cohorta lui de ex-PSD adunată din Parlament) va veni, luni, să voteze învestirea Guvernului Orban. Știu și eu, și știți și voi cum stă treaba cu câinele care latră tare. Și, apoi, cum se gudură și dă din codiță când i se întinde un oscior”, a scris senatorul pe Facebook.

El a adăugat că își asumă riscul să ia „pumni în gură de la sociologi” dar crede că Mircea Diaconu, candidatul susținut de Pro România și ALDE la prezidențiale, nu o să intre în turul 2.

„CUM STĂ TREABA CU PONTA - ”Luptătorul Anti-Sistem” - și cu sondajele de opinie din ultimele zile

A ajuns Victor Ponta luptător anti-Sistem? A ajuns Ponta să pună etichete despre cine face parte și cine nu face parte din SISTEM? Asta e prea de tot. Omul care a vrut să dinamiteze și să cianureze munții, apele și patrimoniul de la Roșia Montană e anti-Sistem? Omul care a blocat voturile Diasporei și i-a umilit, prima dată, pe cetățenii români din Diaspora, în noiembrie 2014, e anti-Sistem? Omul care, exact în urmă cu 5 ani, era în vârful Sistemului care a dus la tragedia de la #Colectiv, e anti-Sistem? Omul care l-a promovat și sub a cărui aripă s-a ridicat Liviu Dragnea e anti-Sistem? Omul care, declarativ, se războiește cu Viorica Dăncilă, dar care încă se mai gândește dacă va vota învestirea unui nou Guvern sau va absenta, pentru a prelungi viața Guvernului Dăncilă, e anti-Sistem?

Au și politicienii (că suntem oameni și noi) dreptul să mai exagereze, uneori. Există, însă, niște limite peste care dacă treci, riști să cazi în penibil. Toată stima pentru cariera de actor al lui Mircea Diaconu. Dar ca și politician și candidat din partea lui Ponta și Tăriceanu nu ai cum să afirmi că ești anti-Sistem. Și încercarea lui Victor Ponta de a pretinde că Mircea Diaconu ar fi candidatul anti-Sistem e, pur și simplu, jenantă.

Știu cum stă treaba și cu ”mâna care nu spune o poveste, nu primește”, dar povestea că Mircea Diaconu ar fi anti-Sistem e prea absurdă chiar și pentru mult-premiata cinematografie românească. Diaconu e un OM, dar omul lui Ponta și Tăriceanu.

Câte despre sondajele de opinie care circulă nu-mi fac prea mari probleme. Am fost, în ultimele zile, în stradă și am vorbit cu persoane din mai toate categoriile sociale și de mai toate vârstele. Ce spun oamenii și ce spun ”sondajele” nu se pupă nici să le picuri cu ceară fierbinte. N-ar fi pentru prima dată.

Cu riscul de a mai lua și alți pumni în gură (la propriu) de la ”sociologi” din categoria Palada, nu dau pe sondajele astea nicio ceapă stropșită și uitată în câmp peste iarnă. Și pariez că vom avea un tur al II-lea al prezidențialelor istoric: FĂRĂ PSD. Și fără PSD I – Dăncilă, și fără PSD II – Ponta”, a scris senatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.