Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlament: Comisia pentru legile Justiție continuă dezbaterile privind modificările propuse la Codul de procedură penală

comisie legile justitiei

Comisia parlamentară specială pentru legile Justiţiei continuă joi dezbaterile asupra modificărilor propuse la Codul de procedură penală, scrie Agerpres.

Miercuri, membrii comisiei au început discuţiile la Codul de procedură penală, fără să dea vot pe articole sau amendamente. 

Preşedintele comisiei, Florin Iordache, a precizat că acest proiect poate fi finalizat săptămâna viitoare.

Citește și: ÎCCJ ar putea pronunța o primă decizie în dosarul în care Ghiță este judecat alături de foști șefi din poliție și parchete

"Punctul de vedere al PSD este, ca şi la celelalte două legi, că vom ţine cont de observaţiile şi propunerile concrete pe care ni le face CSM. Deci, pornind de la propunerile şi observaţiile CSM, ţinând cont de observaţiile pe care le-au făcut Parchetul de pe lângă ÎCCJ, barourile şi ceilalţi, putem asculta noi observaţiile şi punctele dumnealor astăzi şi mâine (miercuri şi joi - n.r.). (...) Încercăm ca Codul de procedură penală să îl adoptăm într-o formă care să fie trimisă Senatului. Deci cred că, dacă suntem constructivi, (...) săptămâna viitoare marţi, eventual miercuri, putem finaliza dezbaterea pe Codul de procedură penală cu cele două directive, deciziile Curţii, CEDO etc. În acelaşi timp, cuprindem şi propunerea UDMR privind această prezumţie de nevinovăţie", a explicat miercuri Iordache, în şedinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.