Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii PSD s-au retras în munţi: Întâlnire de taină în locul în care se retrăgeau şi PDL-iştii

grup psd

Mai mulţi parlamentari PSD participă, în perioada 28-30 martie, la o întâlnire departe de ochii curioşilor, în Munţii Bucegi. Zeci de social-democraţi s-au reunit la Hotelul Peştera din Moroeni, judeţul Dâmboviţa.

Potrivit surselor participante la întrunirea din munţi, evenimentul a fost "convocat" de senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte naţional al PSD şi preşedinte PSD Dâmboviţa. După o perioadă în care relaţiile acestuia cu Liviu Dragnea au fost proaste, Ţuţuianu a fost reevaluat. În ciuda faptului că la Moroeni participă mai mulţi lideri trecuţi pe linie moartă odată cu schimbarea Guvernului, întâlnirea poate fi una prin care Liviu Dragnea îşi ţine oamenii "în priză".

Locul ales este şi el unul cu o poveste aparte. Proprietarul hotelului Peştera este fostul senator PSD Valentin Calcan. Acesta a fost, în mandatul 2008-2012, parlamentar PDL, iar hotelul său de la Moroeni era unul dintre locurile în care liderii democrat-liberali se retrăgeau pentru discuţii importante.

Convocată de liderul PSD Dâmboviţa, întâlnire nu are doar un caracter regional. La Moroeni sunt prezenţi parlamentari din mai multe zone ale ţării, cum ar fi Maramureş, Timiş, Vaslui nu numai.

Vezi şi: Ai aceste simptome? Ai putea suferi de deficit de vitamina B12 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.