Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii PSD intră sub asalt: solii lui Ludovic Orban pleacă la vânătoare

Inquam Photos / George Calin
plen vot parlament motiune camera deputatilor

Premierul desemnat să formeze guvernul, Ludovic Orban (PNL), a declarat, miercuri, la Parlament, că există echipe de negociere care vor avea discuții individuale cu parlamentarii PSD pentru vot la instalarea noului cabinet. PSD a decis sa nu participe la votul de investitura si liderul PSD Viorica Dancila a zis ca parlamentarii social-democrati care voteaza vor suporta „consecintele”. La motiunea de cenzura, parlamentarii PSD care au votat cu opozitia au fost exclusi din PSD.

„Cu siguranță vom discuta și cu parlamentarii PSD. Știți că am format echipe de negociere la nivelul Camerei și la nivelul Senatului, vor aborda individual, și cu parlamentarii despre care știm că nu agreează, ca să spun așa, deviaționismul grav al conducerii PSD și care ar putea să voteze pentru ceea ce este bine pentru România”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri la Parlament, întrebat dacă vor fi negocieri și cu parlamentarii PSD în vederea susținerii noului Executiv.

Chestionat dacă există semnale din partea PSD cum că vor oferi sprijinul, așa cum s-a întâmplat și pentru votul moțiunii, Ludovic Orban a răspuns: „Când vom avea, nu pot să zic certitudini, dar când vom avea garanții ferme din partea unor parlamentari, vom ști exact pe câte voturi suplimentare, față de formațiunile politice care vor decide să susțină Guvernul, putem să contăm”.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.