Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarul care a accidentat mortal un pieton este vicepreşedinte PNL

accident

Un pieton care traversa neregulamentar a fost accidentat mortal, miercuri seara, pe DN 71 Bucureşti- Târgovişte, în zona localităţii dâmboviţene Ulmi, surse din Poliţie confirmând că autorul accidentului este un parlamentar de Dâmboviţa. Joi dimineaţa s-a aflat că parlamentarul implicat în accident este Vasile Horga, vicepreşedinte PNL Dâmboviţa.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, parlamentarul liberal Vasile Horga, aflat la volanul autoturismului său personal, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a încercat să traverseze neregulamentar DN 71, în judeţul Dâmboviţa. Accidentul a avut loc miercuri seară, iar în momentul impactului pietonul încerca să traverseze drumul în apropierea sediului primăriei din localitatea Ulmi.

Testul de alcoolemie făcut de poliţişti la locul accidentului a indicat că parlamentarul nu consumase alcool. Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul instanţei supreme, având în vedere că Horga este parlamentar.

Vasile Horga, în vârstă de 61 de ani, este vicepreşedinte al PNL Dâmboviţa şi profesor la Universitatea din Târgovişte. El se află la al doilea mandat de parlamentar, în perioada 2000 - 2004 fiind senator din partea PRM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.