Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul nu are soluții pentru deblocarea situației de la TVR

tvr

Parlamentul nu are nicio soluție legală pentru deblocarea situației de la TVR, singura variantă identificată este ca Guvernul să numească prin Ordonanță de Urgență un director interimar, au declarat pentru Agerpres, surse parlamentare.

„Singura soluție pentru deblocarea situației de la TVR este ca Guvernul să dea o ordonanță de urgență prin care să numească un director general interimar. Parlamentul, în condițiile date, nu mai poate să facă nimic, nu avem nicio soluție legală. Avem un Consiliu de Administrație ales de Parlament, dar nu avem cvorum pentru alegerea președintelui — director general. În situația de acum, nimeni nu își poate asuma semnarea documentelor, a plăților și tot ce mai e necesar pentru ca activitatea TVR să poată funcționa în condiții normale. Astăzi, la ora 24,00, îi expiră mandatul Irinei Radu”, au declarat sursele citate.

Noul Consiliu de Administrație al Societății Române de Televiziune a fost validat de plenul Camerei Deputaților cu 312 ”pentru”, 21 ”împotrivă” şi un singur vot anulat, după ce pe parcursul ședinței a fost scandal pe marginea nominalizării Oanei Stănciulescu, acuzată că ar avea opinii pro-legionare. După vot membrii au depus jurământul în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului și l-au propus pe George Orbean pentru funcția de președinte-director general al instituției, care a fost propunerea Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.