Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul organizează o şedinţă comună pentru a marca un an de la începutul războiului din Ucraina

Inquam Photos / George Calin
plen camera deputatilor parlament

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni luni în şedinţă comună pentru a marca un an de la declanşarea agresiunii militare a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, anunță Rador.

Şedinţa comună este programată să înceapă de la ora 17,00. Decizia a fost luată sâmbătă de Birourile permanente reunite.

În 20 februarie, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul USR Dan Barna, a anunţat că a solicitat preşedinţilor celor două Camere adoptarea în plenul Parlamentului a unei declaraţii de susţinere clară a Ucrainei, menţionând că este necesar ca România să aibă o voce mai fermă faţă de ce se întâmplă la frontiera de est a ţării.

"Se împlineşte un an de când Rusia a atacat un stat independent, de când a început războiul din Ucraina şi, în acest context, am depus la preşedinţii celor două Camere şi la Biroul permanent o propunere de declaraţie a Parlamentului României prin care să exprimăm încă o dată foarte clar şi explicit solidaritatea şi susţinerea României faţă de Ucraina şi faţă de disperarea unui popor care, iată, de un an de zile este fugărit, omorât, îi sunt răpiţi copiii, este distrusă infrastructura civilă. Sper ca această declaraţie să devină realitate", a declarat Barna

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.