Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul se ÎNCHIDE pentru vizitatori. Măsuri radicale de teama coronavirului - Învestirea Guvernului Cîţu, în pericol

Inquam Photos - George Călin
Inquam scaune goale parlament

Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului urmează să adopte o serie de măsuri radicale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Accesul vizitatorilor va fi drastic restricţionat, unele surse vorbind chiar despre posibilitatea amânărăă şedinţei de vot pentru învestirea Guvernului Cîţu.

Centrul Internațional de Conferințe va analiza toate evenimentele programate să se desfășoare în intervalul 9 martie - 31 martie, fie că sunt evenimente cu contracte comerciale sau cu titlu gratuit, pentru a se proceda în concordanță cu informarea Grupului de Comunicare Strategică și anume interzicerea evenimentelor la care se estimează participarea unui număr mai mare de 1000 de persoane.

Se va realiza şi o analiză de către persoane competențe a prezenţei invitațiilor la diverse evenimente aflate pe agenda parlamentară, astfel încât să participe strict persoanele a căror prezenţă este absolut necesară. Astfel, ar urma să fie decisă suspendarea vizitelor şi suspendarea programului de internship. De asemenea, registratura va funcţiona exclusiv online.

Un memorandum vizând aceste măsuri comune la Camera Deputaţilor şi Senat urmează să fie adoptat în şedinţa Biroului Permanente Reunite de la ora 14.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi cruciale în lupta împotriva coronavirusului: Cum să-ţi dezinfectezi telefonul .

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.