Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partida tur dintre Arsenal Londra şi Benfica Lisabona, din cadrul şaisprezecimilor Europa League, se va disputa la Pireu

www.talksport.com
Ederson Moraes Benfica

Partida tur dintre Arsenal Londra şi Benfica Lisabona, din cadrul şaisprezecimilor Europa League, se va disputa pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu (Grecia), din cauza restricţiilor impuse contra pandemiei de coronavirus, informează Uniunea internaţională de fotbal (UEFA), potrivit Agerpres.

Acest meci se va juca pe 25 februarie, de la ora 19:55 (ora României), a confirmat UEFA, care în comunicatul său a mulţumit ambelor cluburi pentru cooperarea la rezolvarea problemei, cât şi federaţiei elene de fotbal şi a clubului Olympiakos, deţinătorul stadionului, şi autorităţilor elene.

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii viscolite. Vezi unde sunt probleme

UEFA a fost nevoită să schimbe locurile de desfăşurare pentru mai multe meciuri din turul optimilor Ligii Campionilor respectiv din şaisprezecimile Europa League din cauza restricţiilor de călătorie impuse de apariţia unui tulpini noi a coronavirusului în Marea Britanie, care se transmite mult mai rapid.

Călătorii care provin din Portugalia sunt nevoiţi să intre în izolare timp de zece zile la un hotel, dar regula nu are excepţii la sportivii de elită, precum fotbaliştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.