Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Alternativa Dreaptă rupe colaborarea cu senatoarea Evdochia Aelenei și deputatul Dănuţ Aelenei

Radu Pop
alternativadreapta.ro
alternativa dreapta

Partidul Alternativa Dreaptă anunță încetarea colaborării politice cu senatoarea Evdochia Aelenei și deputatul Dănuţ Aelenei.

„În urma deciziei de necolaborare cu partidul AUR adoptată în sedinţa Delegaţiei Permanente Naţionale a partidului şi după o evaluare riguroasă a acțiunilor și pozițiilor domnului şi doamnei Aelenei, am ajuns la concluzia că nu mai putem menține o colaborare eficientă și coerentă.

Decizia de a pune capăt colaborării a venit în mod firesc având în vedere diferenţele semnificative în ceea ce privește viziunea politică și valorile fundamentale ale partidului”, transmite partidul Alternativa Dreaptă.

Partidul Alternativa Dreaptă își reafirmă angajamentul față de promovarea unei politici bazate pe valori conservatoare, economie de piață și stat de drept. „Ne dorim să fim un partid care reprezintă interesele cetățenilor și care acționează în conformitate cu aceste interese”, transmite formațiunea politică.

În acest context, Alternativa Dreaptă va continua să lucreze alături de membrii săi și alături de alți reprezentanți politici care împărtășesc valorile și obiectivele noastre. „Ne concentrăm pe consolidarea partidului și pe construirea unei viziuni politice coerente și puternice pentru a oferi o alternativă curată, decentă, profesionistă şi benefică pentru poporul român”, concluzionează reprezentanții partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.