Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul AUR acuză: 'Puterea vrea să falimenteze Poșta Română'

Radu Pop
Facebook
aur george simion claudiu tarziu

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că revendicările lucrătorilor de la Poșta Română sunt legitime și atrage atenția că există un plan în derulare de falimentare a companiei, pentru ca ulterior activele să fie preluate gratuit.

„Solicitările salariaților sunt legitime, în condițiile în care Poșta Română este premeditat devalizată prin angajați ai partidelor și firme căpușă. Nu este normal ca un angajat la poștă să câștige de patru ori mai puțin decât la un privat, iar compania să nu dispună de un management performant care să facă poșta competitivă. Guvernanții i-au adus pe oameni la sapă de lemn. Cu 1700 de lei pe lună nu poți face față la creșterea galopantă a prețurilor la energie, utilități și alimente”, a declarat președintele AUR George Simion.

„Există un plan politic de falimentare a acestei instituții strategice a statului român, pentru ca apoi activele, inclusiv cele imobiliare, să fie preluate gratuit. Vorbim despre un tun de miliarde de euro. Așa se explică de ce Poșta Română trăiește din distribuția pensiilor, iar lucrătorii sunt batjocoriți cu salarii mizere. Nu se dorește dezvoltarea acestei companii, ci delapidarea banilor pe care statul i-a investit de-a lungul timpului și falimentarea ei. Ne vom opune categoric în Parlament, iar românii să știe că întotdeauna vor avea în noi un aliat și o voce a dreptății”, a afirmat Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat.

Alianța pentru Unirea Românilor avertizează că inflația mare va scoate tot mai mulți români în stradă, în următoarea perioadă. Pensiile speciale, subvențiile acordate partidelor, salariile mari ale directorilor puși politic în funcții produc dezechilibre macroeconomice, iar soluția nu este "ceaiul de tei", așa cum sugera guvernatorul BNR Mugur Isărescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.