DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Partidul Democrat din USA își propune să utilizeze vânzările NFT pentru eforturile de strângere de fonduri

history,com
partidul democrat

„Abia așteptăm să continuăm să transformăm momente puternice, exclusive, din culise în active digitale care ajută la alimentarea obiectivelor progresive”, a declarat cofondatorul Front Row, Parker Butterworth.

Front Row, o piață orientată către organizații progresiste, a declarat că va fi parteneriat cu Partidul Democrat din Texas pentru a pilota un program care vizează strângerea de bani pentru candidați și cauzele folosirii jetoanelor nefungibile (NFT).

Într-un anunț de luni, Front Row a spus că a creat deja imagini digitale ale momentelor cheie legate de mișcarea progresivă și a listat NFT-urile de vânzare. Unele dintre NFT-urile prezentate includ afișe „dorite” care înfățișează parlamentari conservatori texani care fug de stat.

Front Row a spus că fondurile strânse prin intermediul NFT-urilor sale vor merge „direct către grupuri politice și indivizi”, dar nu a specificat modul în care a planificat ca achizițiile digitale să fie conforme cu legile actuale privind finanțarea campaniei. Conform legislației Statelor Unite, candidații la birouri federale par să nu poată primi mai mult de 5.800 USD de la o singură persoană pentru vânzarea unuia sau mai multor NFT.

„NFT-urile vor deveni o completare puternică pentru orice efort politic de strângere de fonduri, iar lansarea pieței noastre le va oferi democraților din întreaga țară un avantaj de strângere de fonduri pe care omologii săi nu îl au”, a declarat cofondatorul Front Row, Parker Butterworth, referindu-se probabil la republicani. „Abia așteptăm să continuăm să transformăm momente puternice, exclusive, din culise, în active digitale care ajută la alimentarea obiectivelor progresive.”

Păstrând linia cu valorile progresive, Front Row a mai spus că platforma sa blockchain se va strădui să fie negativă la carbon prin donarea unei părți din veniturile NFT pentru „captarea și reducerea carbonului”. Deși platforma începe la nivel de stat în Texas, ea a sugerat extinderea la candidați și cauze naționale.

Legate de aceasta: Prioritizarea umanității înaintea profiturilor prin NFT-uri

Deși mulți candidați locali, de stat și federali la funcția din SUA au anunțat că vor accepta donații în criptomonedă - probabil într-o încercare de a atrage alegători mai tineri, cu cunoștințe tehnice - NFT-urile au lipsit în mare parte din discuțiile din Congres.

Cointelegraph a raportat în august că actualul 117 Congres a prezentat 18 proiecte de lege privind activele digitale și tehnologia blockchain în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.