Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist acuză Guvernul de rea-voință și cere demisia ministrului Răzvan Cuc: 'Se pare că nici actualul guvern nu dorește să facem autostrăzi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Partidul Ecologist Român acuză guvernul că nu doreşte să facă autostrăzi şi că acţionează cu rea-voinţă în privinţa Autostrăzii Ploieşti-Braşov.  Într-un comunicat semnat de preşedintele Dănuţ Pop, PER solicită demisia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

"În urma propunerii și apelului PER către doamna premier Viorica Dancilă de a face uz de toate prerogativele funcției de Prim- Ministru și de a pune în dezbatere domeniul infrastructurii, de importanță strategică pentru România, în cadrul CSAT, având ca efect, prin susținerea Președintelui României Klaus Iohannis, avizarea proiectului Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea OUG nr. 98/2010 privind identificarea, desemnarea și protecția infrastructurii critice, constatăm că actualii guvernanți sunt incapabili să demareze construcția autostrăzii Ploiești- Brașov.

Ministrul Cuc spunea că poate la sfârșitul anului va semna contractul cu un prestator, pentru autostrada în cauza. Deci, nici măcar acum când procedura de achiziție este cu mult simplificată și mai rapidă, acum când se pot lua măsuri radicale pentru implementarea obiectivelor de infrastructură, când inclusiv Președintele României și întreg Consiliul au avizat această procedură pentru ca în sfârșit România să poată avea autostrăzi în cel mai scurt timp, “marele personaj politic”, Răzvan Cuc, cel care nu a învățat nimic din mandatul trecut și din politică, în general, trage de timp și exclude începerea lucrărilor în septembrie 2019, ceea ce ar fi dus la finalizarea autostrăzii Ploiești- Brașov, în noiembrie 2020.

Le-am dat soluția cea mai rapidă și legală pentru a se apucă de treabă dar, se pare că nici actualul guvern nu dorește să facem autostrăzi și să ne putem dezvolta ca țară. Au rămas cantonați în schițe și proiecte pe hârtie, minciuni și amânări, deja, tradiționale în privința demarării construcțiilor. Traian Băsescu spunea la un moment dat că nu avem nevoie de autostrăzi și se pare că toate guvernele l-au ascultat! Este rușinos că politicienii de astăzi nu sunt capabili să facă istorie și aleg să fac bișniță dâmbovițeană și politică de perieferie, în interes propriu, purtând măști de mari patrioți. Plecați acasă, trădătorilor de țară!", se precizează în comunicatul PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.