Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Roman îi solicită din nou Președintelui Klaus Iohannis să ceară ajutorul Chinei

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

După declarația ministrului interimar al Finanțelor Publice, Florin Câțu, potrivit căruia se estimează ca situația actuală ar putea dura cel puțin șase luni și ținând cont inclusiv de previziunile specialiștilor din alte state europene privind durata acestei crize epidemice, Partidul Ecologist Roman revine cu solicitarea către Președintele României de a cere ajutor Chinei in contextul gestionarii cazurilor de COVID- 19. Mai mult, scoatem in evidentă ca state mai pregătite ca noi din punct de vedere al sistemului de sănătate, ca Italia și Spania, au cerut deja ajutorul țării care a reușit sa gestioneze cu succes coronavirusul.

Îi cerem Președintelui sa acționeze acum, și sa lase orgoliile de-o parte, având deja exemplul întârzierii închiderii granițelor, solicitare a PER lansată in februarie, dar ignorata de către Guvern și Președinție.

Din păcate avem și experiența tragică de la Colectiv când guvernanții de atunci, in frunte cu Banicioiu, au spus ca avem de toate și ca nu e nevoie de sprijinul statelor europene. Medicii noștri au nevoie de ajutor și materiale sanitare! Nu fiți orgolioși!, susține Dănuț Pop, președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.