Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român solicită o nouă Ordonanţă Militară: vizate spitalele private şi studenţii la medicină

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român solicită o nouă Ordonanţă Militară: vizate spitalele private şi studenţii la medicină. Solicitarea a fost făcută public printr-un comunicat de presă semnat de președintele partidului, Dănuț Pop:

1. Spitalele, clinicile şi laboratoarele private vor acționa ca parte a sistemului public de sănătate pe toată durata pandemiei coronavirusului. Nu poate fi loc pentru public sau privat când ne referim la criza Covid-19.

Trebuie să avem egalitate de tratament, pacienții cu acest virus vor fitratați gratuit și vor fi tratați ca parte a unui singur serviciu național de sanatate.

Pe durata acestei crize, Statul va prelua toate facilitățile spitalelor private și va gestiona toate resursele în beneficiul comun al tuturor cetăţenilor.

2. Studenţii din ultimul an din facultatile de Medicină sau a şcolilor de asistenţi medicali vor primi diplomele de Doctor, respectiv Asistent, fără a se mai aştepta finalizarea celor 3-4 luni până la absolvire; aceştia vor fi repartizaţi imediat la spitalele implicate în lupta cu virusul Covid-19, spune Dănuţ POP, Preşedintele PER

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.