Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român propune Ordonanţă militară: Spitalele private să fie folosite în pandemie pentru sistemul public

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român solicită o Ordonanţă militară astfel încât spitalele, clinicile şi laboratoarele private să acționeze ca parte a sistemului public de sănătate pe toată durata pandemiei coronavirusului, a transmis miercuri președintele formațiunii, Dănuț Pop.

„Nu poate fi loc pentru public sau privat când ne referim la criza Covid-19. Trebuie să avem egalitate de tratament, pacienții cu acest virus vor fi tratați gratuit și vor fi tratați ca parte a unui singur serviciu național de sanatate. Pe durata acestei crize, Statul va prelua toate facilitățile spitalelor private și va gestiona toate resursele în beneficiul comun al tuturor cetăţenilor”, a declarat liderul PER.

Potrivit propunerii partidului, studenţii din ultimul an din facultatile de Medicină sau a şcolilor de asistenți medicali ar trebuie să primească diplomele de Doctor, respectiv Asistent, fără a se mai aştepta finalizarea celor 3-4 luni până la absolvire, după care aceştia să fie repartizaţi imediat la spitalele implicate în lupta cu virusul Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.