Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Dianei Șoșoacă reclamă o tentativă de asasinare a secretarului filialei Iași: 'Doar prezența de spirit și norocul l-au salvat'

Radu Pop
sos romania

Partidul S.O.S. România afirmă luni, într-un comunicat de presă, că un dezvoltator imobiliar din Iași a încercat să-l împuște în cap pe secretarul Organizației Municipale Iași.

„În data de 05 februarie 2023, în jurul orelor 21.00, un dezvoltator imobiliar controversat din Iași, Ciprian Hulub, a tras cu pistolul spre secretarul Organizației Municipale Iași, a Partidului S.O.S. România. Domnul Hulub s-a apropiat, la adăpostul întunericului, de gardul locuinței acestuia și a tras peste gard, înspre secretar, un foc de armă, în intenția de a-l împușca în cap, de la o distanță mică. Doar prezența de spirit și norocul l-au salvat pe secretarul Partidului S.O.S. România din Iași, aflat în acel moment în apropierea gardului, de o tragedie”, se arată în comunicat.

„La fața locului a sosit un echipaj de poliție, care l-a reținut pe suspect și l-a dus la secția de poliție. Atacul se prezintă ca o tentativă de omor întreprinsă împotriva unei persoane expuse politic, ceea ce agravează și mai mult cazul. Partidul S.O.S. România consideră că acest fapt este un atac direct, în stil mafiot, împotriva sa, a membrilor săi și solicită tuturor autorităților statului român să intervină pentru anchetarea corectă a situației și pedepsirea făptuitorilor”, potrivit formațiunii.

Avertisment pentru Șoșoacă

„Partidul S.O.S. România își arată îngrijorarea în fața acestei situații, pe care o consideră incalificabilă, purtând toată simbolistica unui avertisment împotriva doamnei senator Diana-Iovanovici Șoșoacă, care, se pare că a deranjat, prin sesizarea justiției și plângeri penale adresate autorităților în cazurile de încălcări ale legii practicate de clanuri mafiote imobiliare din județul Iași”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.