Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Sebastian Ghiţă continuă să se asocieze cu Victor Ponta: Anunţul unui fruntaş PRU

pru.ro
pru ponta

Victor Ponta i-a anunţat pe cei de la PRU să nu îi mai asocieze numele cu formaţiunea lor, dar oamenii lui Sebastian Ghiţă continuă să anunţe pe toate căile că îl vor pe Ponta premier. "

Propunerea Partidului România Unită este foarte clară: Victor Ponta prim-ministru ! Este un bun român, un premier despre care știm toți că a făcut treabă în România, a mărit salariile, a redat pensiile oamenilor și a obținut cele mai mari performanțe în atragerea de fonduri europene. Victor Ponta ne dă tuturor garanția că acest parcurs bun pentru România poate continua după alegerile din 11 decembrie.

Sebastian Ghiță, candidat PRU Prahova la Camera Deputaților : “Victor Ponta este numele cu care noi vom merge la consultările ce vor avea loc după alegeri. Eu astăzi nu știu de ce PSD-ul nu-l propune pe Ponta și nu anunță că merge în alegeri cu cel mai popular om politic. Dar noi, dacă facem 5% și dacă oamenii ne ajută și au încredere în noi, vom fi cei care vom putea, determinând majoritatea de 50% +1 în Parlament, să venim cu această propunere și să spunem: dacă ne votați pe noi, avem credința că Ponta poate ajunge prim-ministru. Ori acesta este un lucru bun pentru România !”, a scris senatorul Daniel Savu pe facebook.

"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.