Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Tăriceanu, la răscruce de drumuri - Apelul șefului tinerilor din ALDE după Congresul PSD: 'Cred că alegerea este una destul de simplă'

facebook.com
PSD ALDE

PSD a validat-o, sâmbătă, în Congres, pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la prezidențiale. În acest context, Claudiu Daniel Catană, președintele Tinerilor din ALDE, susține într-o postare pe Facebook că partidul său se află în aceste zile în fața unei decizii majore `pentru viitorul scenei politice și al țării`. El afirmă că oamenii din ALDE au de ales „între a rămâne captivi într-o formulă de guvernare care și-a pierdut complet busola și credibilitatea și a genera un proiect și un suflu politic nou”.

Theodor Paleologu, fără rival în PMP în cursa pentru prezidențiale! Mihail Neamțu renunță la ideea candidaturii

„Noi, oamenii din ALDE, ne aflăm în aceste zile în fața unei decizii majore pentru viitorul scenei politice și al țării. Avem de ales între a rămâne captivi într-o formulă de guvernare care și-a pierdut complet busola și credibilitatea și a genera un proiect și un suflu politic nou, care să aducă alături de noi milioanele de români care au acordat votul lor partidelor din actualul arc guvernamental, în anul 2016. 
Cred că alegerea este una destul de simplă. 
Pe de-o parte, putem merge pe un drum înfundat alături de un PSD aflat în impas politic, incapabil să ducă la îndeplinire programul de guvernare asumat împreună. Este acel PSD luat prizonier de doamna Dăncilă. Din păcate, premierul Viorica Dăncila și PSD nu par capabili să înțeleagă necesitatea unui nou restart pentru guvern, nu par capabili să înțeleagă că romanii consideră într-o proporție covârșitoare, că direcția țării nu este una bună. Preferă să mențină lucrurile în forma actuală demonstrandu-ne astăzi că sunt cel mai prețios aliat al candidatului la președinție Klaus Iohannis. Acest drum înfundat înseamnă, de fapt, să-i deschidem lui Klaus Iohannis porțile Palatului Cotroceni pentru al doilea mandat și ale Palatului Victoria, pentru acele forțe politice care au dovedit că disprețuiesc majoritatea tăcută a românilor – PNL și USR.
Pe de altă parte, putem merge pe un drum nou, care poate însemna victoria în alegerile prezidențiale a domnului Călin Popescu-Tăriceanu, precum și o construcție politică nouă, care să recâștige încrederea României tăcute. Încrederea milioanelor de români care vor să trăiască într-o țară prosperă și demnă, tratată cu respect de partenerii externi, o țară în care drepturile fiecăruia dintre ei nu sunt amenințate de un stat abuziv și corupt. România are nevoie de o construcție politică stabilă și capabilă să aplice acele măsuri pe care doamna Dăncilă a dovedit că nu este în stare să le ducă la bun sfârșit. În primul rând, construcția autostrăzilor la care ne-am angajat prin programul de guvernare din anul 2016. Acest drum nou presupune asumarea a două decizii curajoase: ieșirea din guvernul Dăncilă, paralizat și prizonier al lui Klaus Iohannis și constituirea alianței politice cu Partidul Pro România. De aceea, adresez un apel public tuturor colegilor mei din ALDE pentru adoptarea acestor decizii. Este momentul să construim un proiect nou și o Românie puternică și demnă în jurul președintelui Călin Popescu-Tăriceanu!”, scrie Catană pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.