Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Victor Ponta, propunere INCENDIARĂ pentru toate partidele: Banii primiți de la AEP pentru campanie să fie donați către spitale

Pro Romania
Pro Romania sigla

Pro România lansează un apel către partide să doneze secţiilor de oncologie ale spitalelor banii primiţi de la Autoritatea Electorală Permanentă pentru campania electorală. 

„Pro România lansează o propunere către tot spectrul politic românesc, izvorâtă din ideea de a face ceva concret în folosul cetăţeanului. În fiecare campanie electorală, fiecare partid cheltuie pe tot felul de afişe şi alte materiale de campanie, aceştia sunt bani aruncaţi pentru că nu cred că cineva mai votează un partid în funcţie de aceste materiale. Atunci, noi venim şi spunem că aceşti bani pe care partidele îi iau de la AEP nu ar trebui să se ducă pe aceste porcării, ci să se ducă pe spitale”, a afirmat Bănicioiu într-o conferinţă de presă.

Mihai Tudose anunță săptămâni de foc în Parlament - Negocieri pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă: 'Este incredibil ce se întâmplă'


Bănicioiu a precizat că Pro România va dona aceşti bani şi le sugerează şi celorlalte partide să se alăture acestui demers. 

„Pro România face acest lucru, îşi îndeamnă toate organizaţiile, acolo unde sunt astfel de secţii vom duce noi la capăt acest demers. Sunt invitaţi să vină alături de noi şi PSD, şi PNL, şi PMP, şi USR, şi celelalte partide”, a adăugat Bănicioiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.