Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Republican devine partid parlamentar

PRR
Partidul Republican din Romania PRR sigla

Alianța AUR din care face parte Partidul Republican se consolidează, construindu-se un puternic pol al forțelor politice suveraniste în România.

Alături de Alianța AUR vin personalități publice importante, precum și parlamentari care își doresc să contribuie la repunerea României pe calea corectă de dezvoltare, potrivit biroului de presă al Partidului Republican.

Săptămâna aceasta, Partidului Republican din România i s-au alăturat doi parlamentari cu o vastă experiență politică și parlamentară, susține sursa citată.

Este vorba despre deputatul Daniel Florea, fostul primar al Sectorului 5 din București, și deputatul Florică Ică Calotă, cei care au decis să se înscrie în familia republicanilor. În acest fel, Partidul Republican devine în mod oficial un partid parlamentar.

„Iubirea de țară nu poate fi condiționată de context politic, economic, social sau de considerente personale. România se află într-o perioadă în care are nevoie să fie scoasă din jocurile altora care, pe seama ei, își urmăresc, meschin, numai propriile interese. Toți oamenii de valoare trebuie să se unească în jurul principiilor sănătoase, pozitive, pragmatice, precum cele pe care le promovează Partidul Republican, astfel încât românii și România să pășească, în toată lumea, mereu cu capul sus!”, a afirmat Daniel Florea.

La rândul său, deputatul Florică Ică Calotă a afirmat că „în toată cariera sa politică a fost un om dedicat românilor, atașat de valorile naționale, un promotor și un apărător a tot ceea ce este românesc.

Înscrierea în Partidul Republican reprezintă o nouă etapă din viața mea, iar familia republicană îmi oferă posibilitate să îmi pot desfășura în continuare activitatea politică în slujba teleormănenilor, pentru apărarea intereselor acestora.

Îmi doresc să putem duce la îndeplinire tot ceea ce am promis. Le mulțumesc din suflet primarilor, parlamentarilor și tuturor teleormănenilor și le transmit că voi fi, în continuare, alături de ei, ca om”.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a afirmat că alăturarea lui Daniel Florea și Florică Ică Calotă proiectului republican din România reprezintă un câștig important pentru îndeplinirea obiectivelor asumate de către formațiunea politică.

„Vreau să le urez bun venit alături de republicanii români deputaților Daniel Florea și Florică Ică Calotă. Suntem onorați că au ales să ni se alăture.

Consider că viziunea și proiectul politic al Partidului Republican vor fi foarte bine reprezentate în Parlament de către cei doi deputați. Prin intermediul acestora vom putea să facem vocea republicanilor auzită de la tribuna Legislativului țării.

Toți cei care simt românește și iubesc țara aceasta sunt așteptați în echipa noastră pentru a lupta împreună pentru ultima șansă de a duce România spre dezvoltare și normalitate.

În perioada următoare vor mai veni alături de noi foarte mulți patrioți, oameni profesioniști, pentru că noi vrem să profesionalizăm administrațiile locale, instituțiile statului, Parlamentul și Guvernul. Din această săptămână suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici”, a spus Marian Cucșa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.