Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pârtiile din staţiunea Păltiniş rămân deschise

partie

Pârtiile din staţiunea Păltiniş rămân deschise pentru turişti, aici există un strat de zăpadă naturală de 27 de centimetri, dar şi zăpadă artificială, în ciuda temperaturii de plus trei grade de afară, informează Agerpres.

"Vrem să înviem sau cel puţin să le aducem aminte schiorilor că pe vremuri, odată cu venirea primăverii, a temperaturilor cu plus şi a razelor mai puternice ale soarelui, oamenii mergeau la schi în pantaloni scurţi şi tricou. Pe lângă faptul că se distrau de minune, mai căpătau şi un bronz frumos, de munte. (...) Arena Platoş Păltiniş ţine porţile deschise atâta timp cât avem suficientă zăpadă pe pârtii",a precizat miercuri, pentru AGERPRES, Diana Lomotă, reprezentant al firmei care gestionează complexul de pârtii.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

De obicei se poate schia până la jumătatea lunii martie în staţiunea Păltiniş. Staţiunea montană se află la 35 de kilometri distanţă de municipiul Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.