Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Păruială pe imaginea lui Cioloş. USR, despre PNL: 'Sunt efectiv de râsul Internetului'/ VIDEO

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
ciolos perete zid murala

Pentru că PNL şi USR îl susţin pe Dacian Cioloş în tentativa de a obţine un nou mandat de premier, inevitabil, au apărut şi conflictele. Fostul ministru Cristian Ghinea, candidat USR în Bucureşti, critică PNL pentru felul în care se foloseşte de imaginea lui Cioloş.

Ghinea îi critică pe liberali pentru ceea ce ar fi, în opinia sa, o tentativă de monopolizare a imaginii lui Cioloş, dar şi pentru gafele de comunicare făcute de campania PNL online. Potrivit fostului ministru al Fondurilor Europene, USR a fost primul partid care şi-a asumat susţinerea lui Cioloş, iar cum are o abordare mai de bun-simţ decât cea a liberalilor în relaţia cu premierul.

Vezi şi: SONDAJUL care zguduie scena politică: USR a depăşit PNL

"Toată lumea era în opoziţie faţă de tehnocraţi şi faţă de Guverul Cioloş. Primii care în mod onest şi transparent au ieşit şi au spus 'Voi faceţi o treabă bună şi Cioloş ar trebui să rămână' au fost USR, prin Nicuşor Dan, prin Clotilde Armand şi alţi lideri ai partidului. Ăsta e adevărul istoric. Apoi PNL-ul s-a trezit şi el că brusc s-a înamorat de Cioloş şi îl susţine. Şi, iată, acum, face gafe în campanie cu imaginea premierului Cioloş. Mă refer la acele postere cu Cioloş - Zero şi aşa mai departe, care sunt efectiv de râsul Facebook-ului şi al Internetului. Relaţia dintre USR şi Dacian Cioloş este o relaţie de respect. A participat la evenimentul USR, USR anunţă public şi transparent susţinerea pentru Dacian Cioloş, dar nu ne jucăm cu imaginea omului. Ce face PNL e o încercare de a confisca imaginea lui Dacian Cioloş. Bun, o confişti, o confişti, dar măcar foloseşte-o cu bun-simţ, nu la modul ăsta. Toată ţara este plină de afişe cu Dacian Cioloş cu PNL. Şi unele dintre ele sunt complet nefericite. Deci şi aici e o diferenţă de stil între cele două partide", a declarat Ghinea la Gândul Live.

Vezi şi: INTERVIU - Campania 'de tip parastas' și mesajele care au uimit internetul (FOTO)

Cristian Ghinea se referă la o serie de afişe publicate pe pagina de Facebook a PNL, care transmiteau mesaje negative la o primă privire. "Eu, când am văzut prima dată afişul, am zis 'Uite ce mizerie face PSD'. Apoi am aflat că era un afiş realizat şi plătit de PNL. E absolut inacceptabil", a mai precizat fostul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.