Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pași procedurali pentru o nouă arestare a Elenei Udrea

image-2015-02-9-19334782-70-elena-udrea[1]

Comisia Juridică a Camerei Deputaților va analiza până pe 23 octombrie cererile de ridicare a imunității parlamentare pentru arestare preventivă și urmărire penală a Elenei Udrea. Biroul Permanent de luni, 26 octombrie, va putea da un termen de maxim 5 zile pentru votul în plen. Din discuțiile preliminare se pare că termenul pentru votul în plen va fi 29 octombrie. Elena Udrea va putea să consulte dosarul și să se apare în fața Comisiei și a Plenului.

Update. PNL a anunțat că va vota pentru ridicare imunității.

PSD a anunțat deja că va vota pentru ridicarea imunității. Și PNL anunță, printr-un comunicat de presă, ca va vota pentru ridicarea imunității deputatului Elena Udrea, fost ministru.

Partidul Național Liberal reiterează poziția sa politică, tranșantă și consecventă, de a vota favorabil cererile adresate Parlamentului de către DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a unor parlamentari, indiferent de numele persoanei în cauză sau de apartenența politică a acesteia.

Pe 20 octombrie DNA a cerut ridicarea imunității pentru urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă într-un nou dosar în care este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, instigare la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile în virtutea funcţiei, spălare de bani în formă continuată şi fals în declaraţii de avere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.