Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patapievici îi organizează licitaţie lui Vadim Tudor

Horia Roman Patapievici

Obiecte din impresionanta colecţie a lui Vadim Tudor sunt scoase la vânzare de casa de licitaţii condusă de Horia Roman Patapievici, fostul şef al ICR. Licitaţia "Colecţia unui român. Corneliu Vadim Tudor" cuprinde 315 obiecte şi va avea loc pe 24 noiembrie, de la ora 19.30, la Athénée Palace Hilton din Bucureşti, informează site-ul artmark.ro.

Scriitorul Horia-Roman Patapievici, fost preşedinte al Institutului Cultural Român (ICR), ocupă din luna martie a acestui an funcţia de preşedinte al grupului Artmark, platforma privată de promovare culturală formată din şapte entităţi, printre care şi casa de licitaţii Artmark şi Lavacow.

Faptul că Vadim Tudor l-a atacat într-un limbaj suburban de nenumărate ori pe Patapievici nu influenţează afacerile grupului condus de fostul preşedinte ICR. Fotografii cu autografe ale unor staruri de cinema, ca Alain Delon şi Catherine Deneuve, scrisori semnate de mari prozatori şi oameni de stat ai lumii, precum Regina Maria şi Napoleon Bonaparte, şi icoane făcând parte din colecţia lui Corneliu Vadim Tudor sunt scoase la licitaţie de casa Artmark.

Corneliu Vadim Tudor, născut pe 28 noiembrie 1949, la Bucureşti, a fost scriitor şi politician, fondator al Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi senator. A înfiinţat revista România Mare, a scris 32 de cărţi, din care volume de poezie şi publicistică şi a candidat de cinci ori la preşedinţia României. A murit pe 14 septembrie 2015, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.