Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patinatoarea Kaetlyn Osmond şi-a anunţat retragerea din competiţii la 23 de ani

www.agerpres.ro
patinaj

Patinatoarea canadiană Kaetlyn Osmond, campioană mondială în 2018 şi medaliată la JO, şi-a anunţat retragerea din competiţii la vârsta de 23 de ani, informează Reuters, potrivit news.ro.

"Competiţi a fost o parte atât de plină de satisfacţii din viaţa mea. A avea un scop şi a-mi îndeplini obiectivele dincolo de visurile mele cele mai nebuneşti a fost o satisfacţie incredibilă. Niciun cuvânt nu poate descrie vreoadată emoţia pe care o aduce competiţia. Să părăsesc competiţia este terifiant, dar sunt nerăbdătoare să văd ce altceva are viaţa de oferit", a declarat Osmond, într-un comunicat.

Citește și: Fostul baschetbalist Danny Ainge a suferit un nou infarct

Kaetlyn Osmond a reprezentat la Canada la două ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă, la Soci, în 2014, şi la Pyeongchang, în 2018. În Coreea de Sud, ea a cucerit aurul olimpic în proba pe echipe şi medalia de bronz la feminin. La Soci, Osmond a mai cucerit o medalie de argint cu echipa.

Tot în 2018, sportiva a devenit campioană mondială la Milano, devenind prima patinatoare canadiană care câştigă acest titlu în ultimii 45 de ani. În 2017, ea a fost medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de patinaj artistic la Helsinki.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.