Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhul Daniel, îndemn la vaccinare: 'Să cultivăm viața și sănătatea, repectând cu strictețe sfatul medicilor și măsurile luate de autorități' - VIDEO

patriarhul daniel

Patriarhul Daniel a făcut un apel printre credincioși. El îi îndeamnă pe oameni să asculte de medici și de autoritățile competente, totul pentru a combate pandemia Covid-19.

„Epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit pandemie. Oamenii au strigat în trecut cu post și rugăciune cu multe lacrimi. Au cerut ajutor Sfântului Dimitrie să oprească pandemia. (...) Să ne rugăm și noi Sf. Dimitrie să înceteze această pandemie, care a devenit agresivă. A înmulțit lacrimile în toată lumea. Sf. Ioan Iacob de la Neamț a tămăduit o mulțime de bolnavi. (...)  Să ne ajute Dumnezeu să învățăm de la acești sfinți rugăciunea necontenită și smerenia cea multă. Tâlharul de pe cruce nu a mai apucat să săvârșească fapte bune.

Sunt prieteni ai lui Hristos, deci aducători de vindecare sufletească și trupească, în vreme de boală.

De aceea noi ne rugăm să ne păzească de orice primejdie și, de asemenea, îi rugăm să ne dăruiască multă sănătate, ajutor de la Dumnezeu, pace și bucurie pentru a spori în credință și în iubire creștină.

Viața si sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu, pe care noi trebuie să le cultivăm prin rugăciune, smerenie și multă grijă, repectând cu strictețe sfatul medicilor și măsurile luate de autoritățile competente. Fiecare trebuie să fie conștient liber și responsabil când sănătatea lor e în pericol. Nu știm dacă suntem suficient de pregătiț să trecem dincolo”, a spus Patriarhul Daniel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.