Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhul ii da lectii de lux lui Iohannis

Presa a comentat de multe ori luxul de care beneficiaza presedintele Klaus Iohannis. Ca este vorba de vile de protocol sau de masini scumpe, Iohannis are la dispozitie toate facilitatile firesti pentru un presedinte european. Insa seful Bisericii Ortodoxe Romane il intrece pe seful statului si i-ar putea da lectii de lux acestuia.

Una dintre ele este masina prezidentiala, un Mercedes, un model S-Klasse, despre care s-a spus ca a costat cel putin 121.000 de euro , avand in dotari scaune incalzite electric, sistem de masaj incorporat in scaune, plasma tv si sistem audio performant.

content-image

Patriarhul Daniel in schimb are deja de patru ani o masina asemanatoare cu cea achizitionata de presedintie in luna iunie. In plus el, spre deosebire de presedintele care poate avea maximum 10 ani de mandat, este ales pe viata in fruntea Bisericii, timp in care luxul ii este la discretie.

content-image

In 2010, la intalnirea de 40 de ani cu colegii de liceu, organizata la Lugoj, Patriarhul Daniel si-a facut aparitia intr-o limuzina A8, de culoare alba si cu motor de 4,2 litri si 326 de cai putere, informeaza wowbiz.

content-image

De prin 2011, seful Bisericii circula cu un Mercedes. El a mai fost vazut coborand dintr-un Volkswagen Phaeton, in valoare de 100.000 de euro, dar si dintr-un Mercedes Clasa E de culoare neagra, cu geamuri fumurii, cu care circula de vreo patru ani. Despre toate acestea insa Patriarhia a spus, de fiecare data, ca sunt automobile oferite sefului Bisericii de reprezentantele auto.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.