Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patrick Vieira a criticat gesturile 'stupide' ale lui Emiliano Martinez după victoria din Qatar

www.thesefootballtimes.co
Patrick Vieira

Fostul mare fotbalist francez Patrick Vieira a calificat sâmbătă drept "stupide" gesturile cu care portarul Emiliano Martinez a sărbătorit victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar, informează AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul lui Crystal Palace, campion mondial cu Franţa în 1998, s-a exprimat într-o conferinţă de presă înaintea meciului din Premier League împotriva altei echipe londoneze, Fulham.

"Unele imagini pe care le-am văzut cu portarul strică puţin ce a realizat Argentina la Cupa Mondială", a declarat Vieira. "Nu cred că aveau nevoie de aşa ceva. Uneori, nu poţi controla acţiunile întreprinse sub imperiul emoţiei. Dar cred că a fost o acţiune stupidă din partea lui Martinez", a adăugat el.

După succesul Argentinei în faţa Franţei în finala Cupei Mondiale (3-3 după prelungiri, 4-2 la lovituri de departajare), Martinez a făcut un gest obscen cu trofeul "Mănuşa de Aur", ce l-a răsplătit pe cel mai bun portar al turneului. Mai târziu, la Buenos Aires, la parada victoriei echipei Albiceleste, goalkeeperul a ţinut o păpuşă al cărei chip era acoperit cu o fotografie a lui Kylian Mbappe, el având din nou gesturi echivoce.

Martinez se va întoarce săptămâna viitoare la echipa engleză Aston Villa, al cărei antrenor, Unai Emery, a anunţat deja că vrea să discute cu el despre comportamentul său controversat.

"Când simţi o emoţie puternică, este greu să te controlezi. Voi vorbi cu el săptămâna viitoare despre felul cum a sărbătorit. Îl respect acolo, este cu echipa naţională. După aceea, va fi cu noi şi va fi responsabilitatea noastră. Putem vorbi despre asta", a spus Emery.

Ministrul Sportului din Franţa, Amelie Oudea-Castera, a afirmat, vineri, că regretă comportamentul "jalnic" şi "lipsit de eleganţă" al unor jucători argentinieni cu ocazia sărbătoririi titlului mondial, ea criticându-l în mod special pe Emiliano Martinez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.