Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul clubului Petrolul Ploiești a fost eliberat și trimis în judecată

dan capra

Trei acționari ai FC Petrolul Ploiești, respectiv frații Daniel și Nicolae Capră și Marius Bucuroiu, și alte 13 persoane au fost trimiși în judecată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru evaziune fiscală, la mai puțin de o lună de la momentul în care principalii acționari ai clubului și alte patru persoane au fost arestați.

În dosarul aflat pe rolul Tribunalului Prahova, 16 persoane sunt inculpate în acest dosar sub acuzaţia de evaziune fiscală. Între cei 16 inculpaţi figurează, pe lângă cei trei acţionari ai FC Petrolul Ploieşti, soţiile acestora.

De asemenea, în dosar apar, ca părţi responsabile civilmente, 14 societăţi comerciale, între care şi SC Fotbal Club Petrolul SA. De asemenea, Ministerul Finanţelor Publice s-a constituit parte civilă în proces.

Reţinut la sfârşitul lunii noiembrie într-un dosar de evaziune fiscală, patronul Petrolului, Dan Capră, îşi va petrece sărbătorile acasă.

Instanţa a decis schimbarea măsurii privind arestul preventiv cu arestul la domiciliu, astfel că Dan Capră a fost eliberat.Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori în 48 de ore. Capră nu are voie să părăsească locuinţa sa din afara Ploieştiului şi nici să intre în contact cu persoanele al căror nume apare în dosarul în care este cercetat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.