Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul unei firme de construcţii din Dolj, agresat de doi foşti angajaţi pentru neplata salariilor

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Patronul unei firme de construcţii din Dolj, agresat de doi foşti angajaţi pentru neplata salariilor

Patronul unei firme de construcţii care execută lucrări de reabilitare la sediul Bibliotecii Franceze "Omnia" din Craiova, filială a Bibliotecii Naţionale a României, ar fi fost agreat fizic de doi foşti angajaţi pe motiv că nu le-a plătit salariile, anunță Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, marţi dimineaţa, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 46 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la sediul unui şantier situat pe strada Mihail Kogălniceanu, ar fi fost agresat fizic de către doi foşti angajaţi.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 46 de ani ar fi fost agresat fizic de doi bărbaţi de 54 şi 35 de ani, din comuna Argetoaia şi comuna Scăeşti, foşti angajaţi", informează IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Casa Pleşia, care găzduieşte Biblioteca Omnia, este un obiectiv cuprins, alături de alte 15 clădiri de patrimoniu de relevanţă naţională şi europeană - majoritatea deja restaurate şi repuse în circuitul public, în Proiectul F/P 1562 (2007) privind reabilitarea monumentelor istorice din România, finanţat de Guvernul României în parteneriat cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei şi implementat de Ministerul Culturii prin Unitatea de Management al Proiectului.

Contractul a fost atribuit companiei SC Rasub Construct SRL, are o valoare cumulată a tuturor celor trei componente (proiectare, execuţie şi asistenţă tehnică) de 3.501.054 Euro, fără TVA, şi o durată de 27 de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.