Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru accidente rutiere s-au produs pe DN 17 și DN 17D din cauza gheții de pe carosabil

Inquam Photos/ Octav Ganea
gheata freez inghetat

Patru accidente rutiere s-au produs, miercuri dimineaţa, pe DN 17 şi DN 17D din judeţul Bistriţa-Năsăud, influenţate de gheaţa formată pe carosabil, potrivit unei informări remise de Instituţia Prefectului.

O persoană a fost rănită după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Someş, între localităţile Sângeorz-Băi şi Ilva Mică, iar în alte trei cazuri a fost vorba despre tamponări, incidentele având loc în localităţile Josenii Bârgăului, Livezile şi Ilva Mică, notează Agerpres.

La primele ore ale dimineţii, peste 30 de şoferi au sunat la 112 pentru a solicita curăţarea unor drumuri naţionale sau judeţene.

"În data de 29.03.2023, în intervalul 06,30 - 07,30, la Dispeceratul Integrat ISU SAJ Bistriţa-Năsăud au fost semnalate, prin numărul unic de urgenţă 112, peste 30 de solicitări pentru degajarea/curăţarea drumurilor naţionale şi judeţene din zona de competenţă, după cum urmează: DN 17 C blocat în zona Dealului Târgului din cauza poleiului şi zăpezii - au fost informaţi operativ responsabilii de la Secţia Drumuri Naţionale; DJ 173 blocat pe în zona Dealului Jelnei din cauza poleiului şi zăpezii - au fost informaţi responsabilii de administrarea drumurilor judeţene; DN 17 D blocat în zona Dealului Mocodului din cauza poleiului şi zăpezii - au fost informaţi operativ responsabilii de la Secţia Drumuri Naţionale", se arată în informarea Prefecturii.

La această oră, pe DN 17, în zona Tihuţa, se acţionează cu două autobasculante, pe DN 17C, în zona Dealului Dumitrei, intervin două autobasculante şi o autocamionetă, iar pe DN 17D sunt în acţiune două autobasculante

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.