Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru adulți și 10 copii, evacuați dintr-o casă din Bistrița după izbucnirea unui incendiu

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Patru adulți și 10 copii, au fost evacuați, mirecuri noaptea, dintr-o locuință de tip familial din Bistrița după ce într-o cameră a casei a izbucnit un incendiu. Patru adolescente, cu vârste între 13 și 19 ani au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, un incendiu a izbucnit, mirecuri noaptea, într-o casă de tip familial din Bistrița în care locuiau mai mulți copii instituționalizați și îngrijitorii acestora, transmite corespondentul Mediafax.

“Incendiul a izbucnit într-o cameră a unei case de tip familial. Copiii au fost evacuați în condiții de siguranță. În total patru adulți (îngrijitori) și zece copii care au fost evaluați de echipajul medical. În momentul izbucnirii incendiului în interiorul casei se aflau nouă copii și doi adulți. Copiii vor fi transferați în condiții de siguranță în altă locație.

Incendiul a fost localizat, au ars elemente de mobilier într-o cameră” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la detașamentul Bistrița, echipaje de prim ajutor SMURD și ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

“Patru fete, în vârstă 13, 15, 16 ani și 19 ani prezintă ușoară intoxicatie cu fum. Li s-a administrat oxigen și au fost transportate la UPU SMURD pentru îngrijiri medicale” a mai competat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Pompierii urmează să stabilească cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Casa de tip familial în care a izbucnit, miercuri noaptea, incendiul este a treia din Bistrița-Năsăud constuită de Fundația Hope and Homes for Childrens România pentru dezinstituționalizarea copiilor din centrele deplasament și a fost inagurată în vara anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.