Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbați din Brăila au fost amendați pentru injurii postate pe Facebook

businessinsider.com
facebook lupă

Patru bărbați din Brăila au fost amendați pentru injurii postate pe Facebook. Cei patru au fost amendați de Poliția Locală Brăila deoarece au jignit polițiștii locali pe rețeaua de socializare, scrie Mediafax.

Incidentele au avut loc în luna februarie, iar brăilenii au fost înștiințați recent despre sancțiunile primite.

În funcție de gravitatea mesajelor, bărbații au primit amenzi cuprinse între 500 de lei și 1.000 de lei.

„Doi dintre brăileni, unul în vârstă de 39 de ani, celălalt în vârstă de 52 de ani, au postat în 5 februarie injurii la adresa polițiștilor locali brăileni, cei doi fiind sancționați cu suma de 500 lei, fiecare. Cel de-al treilea bărbat, în vârstă de 41 de ani, a postat în 20 februarie expresii jignitoare - care nu pot fi reproduse - la adresa polițiștilor locali, fiind sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei. Cel de-al patrulea bărbat, în vârstă de 55 de ani, a postat, de asemenea, diverse injurii la adresa Poliției Locale Brăila, în 27 februarie, fiind sancționat contravențional cu suma de 600 lei”, a anunțat, miercuri, Poliția Locală Brăila, într-un comunicat de presă.

Citește și: Jandarmii dâmboviţeni au intervenit la un liceu, după ce un tânăr a pătruns cu un briceag în curtea unităţii şcolare

Cei patru brăileni au fost amendați deoarece rețeaua de socializare Facebook este considerată spațiu public, potrivit deciziilor luate de mai multe instanțe din România. Ca urmare, bărbații care i-au jignit pe polițiștii locali pe Facebook au fost sancționați în baza Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.