Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbați din Botoșani, suspectați de furturi auto, biciclete și telefoane au fost reținuți de polițiști, în urma unor percheziții domiciliare

Pressalert.ro
Mascati

Patru persoane care au furat două autoturisme, mai multe biciclete şi telefoane mobile au fost reţinute de poliţiştii din Botoşani, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit acesteia, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, au efectuat şase percheziţii domiciliare la finalul cărora şase persoane au fost ridicate pentru a fi audiate la sediul Poliţiei, iar patru dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, informează agerpres.ro.

"În urma finalizării activităţilor procedurale şi în baza probatoriului administrat până în prezent, poliţiştii au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani, trei bărbaţi şi o femeie, toţi din municipiul Botoşani. În fapt, în sarcina acestora au fost reţinute şi probate mai multe infracţiuni de furt, săvârşite în perioada septembrie-noiembrie a.c., având ca obiect diverse bunuri, biciclete, un telefon mobil şi două autoturisme sustrase în scop de folosinţă", a afirmat Carp.

Cele patru persoane reţinute urmează să fie prezentate în cursul zilei de joi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.