Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi, reţinuţi pentru furt de produse petroliere dintr-o staţie de extracţie a gazelor naturale

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Patru bărbaţi au fost reţinuţi într-un dosar privind furtul de produse petroliere dintr-o staţie de extracţie a gazelor naturale, aceştia urmând să fie prezentaţi, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunerea de luare a unor măsuri preventive, potrivit Agerpres.

Anchetatorii ialomiţeni au efectuat în această speţă zece percheziţii în judeţele Ialomiţa şi Brăila (localităţile Roşiori, Ştefăneşti, Ianca, Filipeşti şi Vişani), cercetările vizând săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire.

"Din cercetări a reieşit faptul că 4 persoane bănuite, prin diferite moduri de operare, ar fi sustras produse petroliere dintr-o staţie de extracţie a gazelor naturale, pe care ulterior le-ar fi păstrat pentru consum propriu sau le-ar fi comercializat către terţe persoane", arată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 7.000 de litri de produs petrolier şi alte bunuri susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracţională.

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani, din judeţele Ialomiţa şi Brăila, au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

La activitate au participat alături de poliţişti şi efective ale inspectoratelor judeţene de jandarmi Ialomiţa şi Brăila.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de suportul tehnic al ROMGAZ S.A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.